1. Kortrijk
  2. Night Shift Kortrijk 2016
  3. Conference Kortrijk 2016

Conference Kortrijk 2016

Night Shift is een plaats waar risico’s nemen gestimuleerd wordt en waar nieuwe synergie ontdekt wordt.

De toegang tot de Conferences zijn inbegrepen in de ticketprijs van het Night Shift event.

De ticketverkoop loopt via de event-pagina op deze website of probeer een gratis ticket te bemachtigen bij één van onze standhouders of partners!

Onze Gasten

Wouter Nuytten – Disendo

Wouter Nuytten startte al op zijn negentiende een bedrijf, vond kapitaal in de V.S. maar ging uiteindelijk toch failliet. Ondertussen is hij al toe aan zijn tweede startup, Disendo, een een intelligence- en operationsplatform.

De tweeëntwintigjarige uit Ieper, die als eerste startup werd ondersteund door start it @kbc heeft vandaag opnieuw internationale plannen. Op Night Shift vertelt hij over zijn ups en downs en zijn drive om door te zetten als ondernemer.

Ahmed Hilami - Flyer.be

Ahmed Hilami is 37 en woont sinds zijn 13e in België. In 2002 start hij Flyer.be op, dat al snel de ontegensprekelijke leider wordt op het gebied van online drukwerk en in 10 jaar tijd uitgroeide tot één van de grootste drukkerijen van het land.

Zijn groep is actief in 7 landen en heeft 130 medewerkers van verschillende origines in dienst. Dagelijks gaat Ahmed op zoek naar nieuwe offerings en experimenteert hij met alternatieve businessmodellen. Zijn ervaring deelt hij passioneel met startups.