1. Kortrijk
  2. Night Shift Kortrijk 2018
  3. CONFERENCE KORTRIJK 2018

CONFERENCE KORTRIJK 2018

The Conference is een initiatief waar nationale en internationale sprekers hun ideeën en visies toelichten. Elke Night Shift Conference wordt een niet-te-missen samenkomst voor ondernemers, die plaatsvindt tijdens de bijhorende avondevents in Gent, Antwerpen en Kortrijk.

Night Shift biedt interessante thema’s, debatten en gastsprekers, geselecteerd door diverse bedrijven, bedrijfleiders en organisaties.

De toegang tot the Conference is inbegrepen in de ticketprijs van het Night Shift event.

De ticketverkoop loopt via de event-pagina op deze website of probeer een gratis ticket te bemachtigen bij één van onze standhouders of partners.

Onze Gasten

Karel-Jan Vercruysse

Karel-Jan Vercruysse

Karel-Jan Vercruysse is een jonge en ondernemende Kortrijkzaan, gepassioneerd door strategie en... voetbal! Hij komt op Night Shift vertellen over de combinatie tussen die twee en hoe voetbalclubs hyper-innovatieve bedrijven zijn geworden.

Korneel Desmet

Korneel Desmet

Korneel Desmet is Kortrijks ondernemer, met “Re-Treated” organiseren hij & zijn broer Kasper offline time-outs voor professionals. Vanuit de overtuiging dat tijd ons meest waardevolle asset is, komt hij op Night Shift tips & tricks delen om minder tijd op je smartphone door te brengen.

Hannes Coudenys

Hannes Coudenys

Hannes Coudenys (35) is de oprichter van Ugly Belgian Houses. Hij startte zijn eigen agency Hurae, dat socialemediastrategieën bedenkt voor merken en bedrijven. Zijn boek Like My Like is een handleiding voor online branding.

An Denys

An Denys

An Denys is geen onbekende in Kortrijk. Ze opende een aantal jaren geleden het succesvol restaurant Sweet Lime en daarna stapte ze in een salade avontuur. Ze runt nu al twee jaar het populaire Wow op het Sint-Maarten Kerkhof plein in Kortrijk. Op Night Shift komt ze vertellen waarom ze precies begon met haar salad bar.

Sylke Vandercruysse

Sylke Vandercruysse

Hoe begin je in godsnaam een kindermeubelmerk? Sylke Vandercruysse van Timmer Ateljé komt dat vertellen op Night Shift. Op 6 oktober zullen ze exact 1 maand bezig zijn en Sylke komt jullie in geuren en kleuren vertellen hoe dat in het werk ging.

Fanny Leenknecht

Fanny Leenknecht

Fanny Leenknecht van de populaire koffiebar Fanny's wil op het Sint-Amandsplein een Libanees restaurant openen. Ze doet daarbij een beroep op de Portugese toparchitect Manuel Aires Matteus. Fanny komt vertellen over hoe ze haar ‘klanten’ tot een hechte offline (en online) community omvormde.

Angelo Medagoda

Angelo Medagoda

Dit is Angelo Medagoda, de drijvende kracht achter Dinner on a Lake. Voor het 3e jaar op rij heeft hij een restaurant gebouwd op het midden van een vijver. En dat is niet altijd evident. Op 6 oktober komt hij naar Night Shift in Kortrijk om zijn verhaal te vertellen.